Τη μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη τις επόμενες ημέρες. Η παρουσιάστρια μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής αποχής αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να επικοινωνεί με το κοινό της μέσα από την οθόνη.

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επάνοδό της ενώ πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφηση με τους παλιούς και νέους συνεργάτες που θα βρίσκονται στο πλευρό της. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τον Σάββα Πούμπουρα, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Μούτσο.

Αυτό που ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό παρότι έχει γραφτεί είναι η ώρα στην οποία η Ελένη Μενεγάκη θα δίνει ραντεβού με το κοινό της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Κάλλια Καστάνη στο κείμενό της στο περιοδικό ΟΚ! η Ελένη θα επιστρέψει στην ώρα που είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Η “Ελένη” θα ξεκινάει μετά το μεσημεριανό δελτίο του Mega γύρω στις 13.50 και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News.

Περισσότερα Εδω