Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Παναθηναϊκός στη προσπάθεια του να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ την Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με τους Σουάρεθ και Μπαράλες και οι «πράσινοι» ισοφάρισαν ισάριθμες με τον Χατζηγιοβάνη. Ο Παναθηναϊκός είχε και δύο δοκάρια με τους Καρλίτος και Σανκαρέ.

Στο 6ο λεπτό ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Χατζηγιοβάνη αλλά το σουτ έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα (10’) ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Σουάρεθ (0-1) μετά τη σέντρα του Κώτσιρα. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 28’ με τον Χατζηγιοβάνη που πήρε μπαλιά 30 μέτρων από τον Βιγιαφάνιες, ο Παπαδόπουλος βγήκε μακριά απ’ την εστία του κάνοντας κακό υπολογισμό καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα του και ο επιθετικός των «πράσινων» πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα (38’) ο Αστέρας Τρίπολη κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπαράλες είχε τη μπάλα στη περιοχή και ήρθε σε επαφή με τον Πούγγουρα. Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε πέναλτι και ο Μπαράλες στο 42’ από την άσπρη βούλα, έγραψε το 1-2.

Στο 53’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σουάρεθ στη περιοχή και ο Χατζηγιοβάνης το μετέτρεψε σε γκολ για το 2-2. Οι «πράσινοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 72’ να πετύχουν τρίτο τέρμα με τον Καρλίτος που πλάσαρε από κοντά αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Νέο δοκάρι για τον Παναθηναϊκό στο φινάλε με τον Σανκαρέ στο 90’ που βρέθηκε μόνος στη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Βέλεθ – Μπαράλες, Κώτσιρας, Γκόμεζ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, (81’ Σανκαρέ) Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (81’ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό (73’ Καμπετσής), Μακέντα (66’ Καρλίτος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (90’+3’ Γκαρσία), Σουάρες, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (57’ Αλί Μπαμπά), Ρίερα (57’ Γκόμεζ), Λέο Τιλίκα (79’ Κρέσπι), Μπαράλες (56’ Τζίμας).

Περισσότερα Εδω