Αθώος δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο κατά την έξοδό του από το γραφείο του Ανακριτή, λέγοντας πως “όλα γίνονται για τα λεφτά, με έμπλεξαν επειδή είμαι ποδοσφαιριστής”. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης που τον καταγγέλλει για βιασμό δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Το κατώφλι της Ανακρίτριας πέρασε και ο 40χρονος μάνατζερ καλλιτεχνών, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό με θύμα την 17χρονη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Στην κατάθεσή της η 17χρονη περιέγραψε πως -ενώ όλα έδειχναν να κυλούν καλά κατά τη διάρκεια της διασκέδασης σε κλαμπ στον Ωρωπό- ξαφνικά η κατάσταση άλλαξε όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Στο σπίτι της Γλυφάδας βρισκόταν και μία ακόμη 16χρονη, η οποία φέρεται να κατέθεσε ότι άκουσε την 17χρονη να φωνάζει μέσα από το δωμάτιο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και ο 40χρονος μάνατζερ θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης, Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω