Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη για το τέλος της συνεργασίας με τον γιο του, αν ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη μετά το ξέσπασμα και πώς ο ίδιος δικαιολογεί το ξέσπασμά του.

«Οι αθλητές υφίστανται μεγάλη πίεση. Πολλές φορές θα βγουν εκτός εαυτού. Υπάρχει μεγάλη πίεση στη διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθει ο αθλητής, ούτε ο αθλητής μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει η ομάδα του και πόσω μάλλον όταν η ομάδα του είναι οι γονείς του. Νομίζω είναι θέμα ωρίμανσης. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει κάποιος και θα καταλάβει ότι πρέπει να το διαχειριστεί», δήλωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, προτρέποντας τους δημοσιογράφους να γράφουν μόνο θετικά κείμενα για τον γιο του.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ καλό παιδί και έχει καλή ψυχή. Δεν κρίνουμε τον αθλητή, κρίνουμε τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Η συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο Στέφανο, αλλά το αθλητή. Παραμένει ο ίδιος άνθρωπος Στέφανος. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να γίνει υπεραθλητής, ένα λιοντάρι που πρέπει να παλέψει για να κερδίσει».

«Πολλές συγγνώμες δέχτηκα, όχι μία. Δεν είναι το πρόβλημα η συγγνώμη, το πρόβλημα είναι ο ίδιος να καταλάβει πού οφείλεται αυτό» κατέληξε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά.

Περισσότερα Εδω