Αιχμές κατά των υπαλλήλων των παρόχων ενέργειας στην περιοχή του Αν. Πηλίου άφησε ο Αντιπρ. Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, Κώστας Λεβέντης.

Ο κ. Κώστας Λεβέντης μίλησε στην εκπομπή Συμβαίνει Τώρα για την πληρότητα ενόψει Πάσχα αλλά και την ακρίβεια λόγω των ανατιμήσεων και του πολέμου.

Αιχμές για υπηρεσιακό σκάνδαλο από την πλευρά των αρμοδίων σε σχέση με τις μετρήσεις και τις χρεώσεις του προηγούμενου έτους στους κατοίκους του Αν. Πηλίου άφησε ο κ. Λεβέντης. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε στην συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι έθεσε ως πρώτο την ακρίβεια ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Ο ίδιος διερωτήθηκε ποιες από τις επιχειρήσεις έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ χωρίς μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση και ανέφερε ένα περιστατικό στο Ανατολικό Πήλιο με την ελπίδα να βγει ένας αρμόδιος να ζητήσει συγγνώμη. Ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε ότι από το Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο δεν υπήρχε αρμόδιος υπάλληλος ώστε να γίνει η καταμέτρηση των κιλοβατώρων της ενέργειας με αποτέλεσμα οι μετρήσεις να γίνουν ένα χρόνο μετά και μάλιστα με τις ισχύουσες τιμές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Δεν είχαν καταμετρητή από το Μάρτιο του 2021, δεν είχαν, είχε κορωνοϊό εν πάση περιπτώσει, δεν υπήρχε καταμετρητής. Υπήρχε όμως το Μάρτιο του 2022 και πήγε και έκανε καταμέτρηση με τιμές του 2022 για το 2021. Αυτά δεν γίνονται. Δεν βγαίνει κάποιος να ζητήσει συγγνώμη. Έχει αγανακτήσει ο κόσμος. Είναι ξεφτίλα αυτό».

Εν συνεχεία ο κ. Λεβέντης τόνισε πως η νησιωτική με την ηπειρωτική Ελλάδα κινούνται σε ρυθμούς 2 ταχυτήτων σχετικά με τις τουριστικές αφίξεις και ότι οι προβλέψεις των ειδικών για το φετινό καλοκαίρι δεν άπτονται της πραγματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, για τη Μαγνησία, τόνισε ότι πέρα από το νησί της Σκιάθου, τα υπόλοιπα μέρη του νομού δεν έχουν μεγάλες επιχειρήσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πάρα πολύ δεινή κατάσταση. Έντονη κινητικότητα τόνισε ότι υπάρχει μόνο στα ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας μέσα στην πόλη του Βόλου. Ενώ θα έπρεπε να μιλάμε σαν νομός για πληρότητα άνω του 70% ενόψει του Πάσχα αυτή τη στιγμή ξεπερνάει μόλις το 10 με 15 τοις εκατό.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω