Επέτειο 10 χρόνων έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 26 Ιουνίου 2014 στο Λος Άντζελες με κουμπάρο τον Δημήτρη Γιαννέτο, μακριά από όλους…

Η φωτογράφος, με αφορμή αυτή την επέτειο, θέλησε να κοινοποιήσει στο Instagram το δώρο των παιδιών της που τους ευχήθηκαν «χαρούμενη επέτειο», αλλά και το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» για εκείνη ο Αποστόλης Τότσικας.

«Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε. Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ» είχε πει στο παρελθόν η Ρούλα Ρέβη.

 

Περισσότερα Εδω