Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αυτή τη φορά τα «έβαλε» με τον Νίκο Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε: «Καλοπροαίρετα πολλές φορές εκφράζω μια άποψη που δεν έχει σκοπό να πληγώσει μια μερίδα ανθρώπων. Δεν ξέρω αν εγώ θεωρούμαι εύκολος στόχος, πάντως έχω μπει στο στόχαστρο, αυτό είναι δεδομένο. Στο απυρόβλητο είναι οι παρουσιαστές. Γιατί δεν σχολιάζουν τους παρουσιαστές και τους υποστηρίζουν πάντα; Γιατί σκέφτονται ότι μπορεί του χρόνου να μην έχουν δουλειά».

«Καταρχήν δεν νομίζω να με καλούσε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του. Δεν μίλησε άσχημα για μένα αλλά εγώ έχω μια ιδιομορφία στον λόγο μου, ψευδίζω ελαφρώς το οποίος δεν είναι κακό. Αυτό το να με παριστάνεις στην τηλεόραση είναι σαν να παριστάνω εγώ έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα. Ήταν πολύ άσχημο και απορώ πώς επιτρέπεται σε κάποιους ανθρώπους να με παριστάνουν, ενώ όταν εγώ πω ότι δεν μου αρέσουν τα κορίτσια με παραπάνω κιλά αυτό σοκάρει. Η τηλεόραση έχει θέματα ειλικρίνειας και αυτοσεβασμού» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δες το απόσπασμα από το Χαμογέλα και Πάλι:

Περισσότερα Εδω