Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για τις αλλαγές στην προσωπική ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της.

«Είναι η φάση που απενοχοποιώ πολλά πράγματα. Έχω δει να αποδίδουν καρπούς κάποιες σκέψεις και προετοιμασίες ψυχικές που είχα. Αισθάνομαι υγιής και όμορφη και πως δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν. Με απασχολούν οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά αν κάποιος δεν με θέλει ή δεν συμφωνεί, δεν με απασχολεί. Δεν με απασχολεί πια η σκληρή κριτική που έκανα στον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Όταν κλείνει ένας κύκλος με έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, δεν μου το χρεώνω ως αποτυχία. Δεν μετανιώνω τελικά. Είναι χάσιμο χρόνου. Απλώς πρέπει να έχεις την γενναιότητα μα πεις “έκανα λάθος”. Ο πόνος και η ματαίωση είναι κάτι που πρέπει να μπαίνεις μέσα, δεν πρέπει να το φοβόμαστε» εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

 

«Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω έναν σύντροφο. Τα πράγματα πρέπει να αφήνονται σε μια ροή, να έχεις εμπιστοσύνη στην καλή προετοιμασία που έχεις κάνει ως άνθρωπος και να τα αφήνεις, γιατί είναι σίγουρο ότι αν είναι να σου συμβεί κάτι καλό, θα σου συμβεί. Αναλόγως με το πώς έχει προετοιμαστεί και το τι θέλεις να υποδεχτείς στη ζωή σου, αυτό το εκπέμπεις και χωρίς να το βροντοφωνάζεις. Δεν υπάρχει κάτι που να το ζητάς πραγματικά και να μην έρθει. Δεν πρέπει να πιέζουμε τα πράγματα. Άφησε λίγο να κάτσουν τα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε συνέχεια σε έναν πανικό, ότι τώρα είμαι μόνη μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός για την προσωπική ζωή της.

 

Περισσότερα Εδω