Είναι τα πρώτα λόγια του μοντέλου και πρώην εστεμμένης Playmate, η οποία συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος.

Σύμφωνα με την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, το πρώην ζευγάρι είχε συμφωνήσει τα παιδιά να μένουν δεκαπέντε ημέρες με τη μητέρα τους και δεκαπέντε ημέρες με τον πατέρα τους. Δεδομένου αυτού, το γνωστό μοντέλο είχε υποχρέωση να παραδώσει στον πατέρα τα παιδιά στις 16 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, κάτι το οποίο δεν συνέβη. Μάλιστα το μοντέλο φέρεται να εμπόδισε κάθε επικοινωνία με τον πρώην σύντροφο της.

Ο βαθύπλουτος κοσμηματοπώλης, αναζητούσε για 12 ολόκληρες ημέρες τη γνωστή playmate, μέχρι που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, με τη βοήθεια συναδέλφων τους στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν το μοντέλο μαζί με τα παιδιά και τη γιαγιά τους σε αύλειο χώρο κατοικίας στα Βόρεια Προάστια και ακολούθησε η σύλληψη της.

Η καλλονή πρώην playmate, μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη και αυτό που απομένει είναι να λυθεί πλέον νομικά, αυτή η υπόθεση μετά από μηνύσεις που έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν.

Το μοντέλο δίνει, μέσω του δικηγόρου της, τη δική του εκδοχή για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Μπούρα, η κράτηση των παιδιών της μακριά από τον πατέρα τους συνέβη επειδή εκείνη πληροφορήθηκε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά στον πρώην σύντροφό της και το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, πρόκειται να αλλάξει καταλυτικά την υπόθεση.

«Είναι δύο ανήλικα παιδιά, 3 και 4 ετών. Το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο. Έχει προϋπάρξει μια διένεξη σχετικά με τόπους διαμονής, επικοινωνίες, διατροφή κλπ. Έχει οριστεί η επικοινωνία. 1η με 15 Σεπτεμβρίου τα παιδιά τα είχε η μητέρα και από τις 16 του μηνός θα τα είχε ο πατέρας, μέχρι 30 του μηνός. Από εκεί και πέρα το θέμα που πρέπει να τονιστεί είναι το γιατί μία μητέρα δεν παρέδωσε τα παιδιά την ημέρα που έπρεπε και τα κράτησε για 12 μέρες παραπάνω.

Στο διάστημα αυτό που είχε η μητέρα τα παιδιά, έλαβε γνώση για πρώτη φορά ενός πολύ σοβαρού θέματος, το οποίο αφορά στον πατέρα των παιδιών και είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, το οποίο το Σάββατο που ήταν κρατούμενη το γνωστοποίησε καταθέτοντας μήνυση. Το παράδοξο είναι πως ενώ υπήρχε μήνυση για ένα τέτοιο αδίκημα επετράπη στον πατέρα, από την αστυνομία, να πάρει τα παιδιά και να αναχωρήσει για το εξωτερικό. Είναι ένα θέμα που θα αλλάξει άρδην την υπόθεση», υποστήριξε.

Ο δικηγόρος της Playmate, κ. Μπούρας, δηλώνει πως πρόκειται για μία στοργική μητέρα που προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της.

«Θέλω να τονιστεί ότι μιλάμε για έναν σοβαρό άνθρωπο, μια μητέρα που υπεραγαπά τα παιδιά της. Μία μητέρα που δεν τρελάθηκε και αποφάσισε ξαφνικά να μην τηρεί αποφάσεις δικαστηρίων. Μία μητέρα που βρίσκεται σε σοκ εξαιτίας του σοβαρότατου αυτού γεγονότος,  που έλαβε γνώση τώρα».

 

Περισσότερα Εδω