Μοιράσου το αρθρο!

Στα τιρκουάζ νερά της Σκιάθου βρίσκεται πάλι σήμερα το εντυπωσιακό γιοτ Mayan Queen IV ιδιοκτησίας της οικογένειας του Μεξικανού δισεκατομυριούχου, Alberto Baillères, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο σε ηλικία 91 ετών .Η καθαρή εκτιμώμενη περιουσία του είναι 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, σύμφωνα με το Forbes.
Το έντυπωσιακό mega yacht Mayan Oueen IV θεωρείτε ενα απο τα καλύτερα στο κόσμο με μήκος 93 μετρα (δεν το λες και μικρό) έριξε άγκυρα στην παραλία Μεγάλη Άμμο της Σκιάθου .
Τα ταξίδι της στην Ελλάδα ξεκίνησε από την Κρήτη στις αρχές Ιουλίου, και άρχιζε να ανεβαίνει προς τις Κυκλάδες και στο τέλος του μηνός ήταν στην Σκιάθο.Εκεί οι καλεσμένοι του πήγαιναν στο νησάκι Τσουγκριά και σε διάφορες παραλίες του νησιού.Μετέπειτα σήκωσε άγκυρα για την Χαλκιδική στην παραλια Αμμουλιανή ,στην Σαμοθράκη ,στην Καβάλα ,και σε διάφορα σημεία της Μακεδονίας για να ξανά έρθει πάλι στην Σκιάθο.
Το mega yacht ναυπηγήθηκε το 2008 μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα ,εχει 24 μόνιμο πλήρωμα ,εχει 8 καμπίνες ,εχει 5 Decks και η αγορά του είναι κοντα στα 180.000.000 εκατομμύρια δολάρια.Έχει χαλύβδινο κύτος και υπερκατασκευή αλουμινίου. Αυτό αντιστοιχεί σε ολική χωρητικότητα 3879 τόνων..Εχει εσωτερική διακόσμηση από τον Terence Disdale και εξωτερικό ντιζάιν από τον Tim Heywood.
Τώρα το Mayan Oueen IV ανήκει στο γιό του Αλεχάντρο Μπαίγέρες με περιούσια 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια .

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

 

Περισσότερα Εδω