Ο τελευταίος 1,5 χρόνος ήταν ένας χρόνος που άλλαξε τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου ριζικά. Η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε την έχει αναγκάσει σε έναν διαρκή αγώνα με την υγεία της με δεκάδες χειρουργεία, θεραπείες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ενώ απαραίτητο για την αποκατάστασή της είναι όλο αυτό το διάστημα να κυκλοφορεί με μια ειδική μάσκα στο πρόσωπο.

Η ίδια ωστόσο, δείχνει να μην το βάζει κάτω και να προχωρά τη ζωή της. Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram φροντίζει να περνά αρκετά θετικά μηνύματα ενώ πολύ συχνά ανταλλάσσει απόψεις και με τους ακόλουθούς της μέσα από τα Q&A που κάνει.

Ένα τέτοιο Q&A έκανε και σήμερα στο οποίο κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να μάθει αν και πότε θα βγάλει τη μάσκα από το πρόσωπό της με την ίδια να αποκαλύπτει: «Ναι θα γίνει σύντομα γιατί θέλω να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω ότι προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Περισσότερα Εδω