Η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε, μάλιστα, πώς κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ξεκαθάρισε την αλήθεια.

«Είχα κάνει μια ταινία μικρού μήκους που ήμουν κάτι σαν παρουσιάστρια. Παρουσίαζα τους ήρωες της καθημερινότητας που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι τίτλοι που επικράτησαν στο Internet ήταν ότι “Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλά για την σκλήρυνση κατά πλάκας”. Αν κάποιος δεν πατούσε για να δει τι γράφει το κείμενο, έμενε με την εντύπωση ότι πάσχω από αυτή τη νόσο. Δεν ισχύει αυτό, δεν πάσχω» ανέφερε η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Όπως και το φοβερό ότι είχα πει πως δε θέλουμε να γίνουμε γονείς. Όταν ήμουν έγκυος είχα πάει σε μια πρωινή εκπομπή και ήταν έξω μια κοπέλα με το μικρόφωνο και μου είπε “Εσείς είχατε πει ότι δε θέλετε να γίνεται μητέρα, τι έγινε;”. Και σκέφτηκα τι μου λέει. Ήταν άκομψο. Το αντιμετώπισα παρόλα αυτά. Είναι αυτό που είπαμε εξαρχής. Ο κόσμος δεν κάνει κλικ για να δει τη συνέντευξη.

Σε αυτήν έλεγα ότι οι νέοι, πια, αν θέλουν θα κάνουν παιδιά και αν όχι δε θα κάνουν, όπως και γάμο. Δεν είναι η μοίρα του καθενός να τα κάνει. Έλεγα ότι χαίρομαι που η νέα γενιά έχει απεγκλωβιστεί από αυτό. Είναι η παγίδα της πληροφόρησης μέσα από τα social media. Μένουμε μόνο στην επιφάνεια και όχι στην ουσία» εξήγησε η Γιούλικα Σκαφιδά στο The 2Night Show.

Περισσότερα Εδω