Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Μπακοδήμου. Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου», με την παρουσιάστρια να μιλάει για την εποχή που έκανε ένα guest στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

«Είσαι πάρα πολύ απαιτητικός δημιουργός. Εγώ θυμάμαι όταν είχα έρθει στο γύρισμα για το πρώτο επεισόδιο, ξεκινήσαμε το πρωί και τελειώσαμε 2-3 τη νύχτα, σε ένα υπόγειο που δεν είχε ούτε σήμα, ούτε κινητό.

Και τι είχε γίνει; Εγώ ήμουν έτοιμη να γεννήσω και είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου, ο οποίος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 7, δεν με βρίσκει, ούτε στο τηλέφωνο. Πάει 8, πάει 9, πάει 10. Λέει “αυτή γεννάει και δεν μου το είπε” και παίρνει τηλέφωνο το μαιευτήριο. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Μπακοδήμου και του είπαν ότι δεν υπάρχει.

Σκέφτηκε ότι θα έχω πάει ως κυρία Αργυροπούλου. Πήρε ξανά και ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Αργυροπούλου και το σηκώνει ένας κύριος. Ζητάει την κυρία Αργυροπούλου και τον ρωτάει “ποιος τη ζητάει” και λέει εκείνος “ο πατέρας”. Διέλυσε μια οικογένεια από σένα” αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Περισσότερα Εδω