Στο πλευρό της «Λαρισαίων Κοινόν» συντάσσεται ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Μάριος Ξηρομερίτης, με αφορμή την καταγγελία ότι ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή έγγραφο του ΑΣΕΠ που φέρεται να καταλογίζει παρατυπίες σε προκήρυξη προσλήψεων στο Δημοτικό Ωδείο, αλλά δεν τους δόθηκε.

Μάλιστα, για να λάβουν το έγγραφο, από την παράταξη που εκπροσωπεί πλέον στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Νάρης, ζητήθηκε και ελήφθη εισαγγελική παραγγελία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ξηρομερίτη: «Για μια ακόμη φορά σκιές απλώνονται πάνω από την Δήμο Λαρισαίων για τις προσλήψεις στο ΔΩΛ όπως διαφαίνεται από την εμπεριστατωμένη θέση της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου «Λαρισαίων Κοινόν» που πήρε τον δρόμο της εισαγγελικής παραγγελίας αφού η δημοτική αρχή αρνείται να ενημερώσει το συμβούλιο (ως ανώτατο όργανο) και   κρύβεται πίσω από το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων , αν και αυτά( τα προσωπικά στοιχεία-δεδομένα) δεν έχουν ζητηθεί από κανέναν γιατί δεν συντρέχει λόγος.

Είναι γεγονός ότι αν τελικά υπάρχει έγγραφο του ΑΣΕΠ  που να καταμαρτυρεί παρατυπίες στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος τις προσλήψεις στο ΔΩΛ ( γεγονός που θα  επιρρίπτει βαρύτατες ευθύνες σε πρόσωπα της διοίκησης ) τότε πραγματικά ΕΦΟΣΟΝ ο Δήμαρχος γνώριζε θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του…

Θα αναμένουμε την εξέλιξη και θα επανέλθουμε στο μείζων αυτό θέμα που άπτεται της διαφάνειας ,της ισονομίας και ισοπολιτείας  των δημοτών μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω