Την Τοπική Κοινότητα Μύρων και συγκεκριμένα τα χωριά Καλό Νερό, Μύρα και Σοφό, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Σε αυτές είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους των κοινοτήτων για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο ύστερα από την καταστροφική πλημμύρα των αρχών του μήνα. Να σημειωθεί ότι το Καλό Νερό είναι μια από τις κοινότητες που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τη θεομηνία.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις καταστροφές που υπέστησαν τα χωρία, ειδικότερα τα παρακάρλια, αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι πληγέντες από τη θεομηνία ώστε να αποζημιωθούν από την πολιτεία καθώς και στη συνδρομή του Δήμου Κιλελέρ ο οποίος με μηχανήματα έργου προσπαθεί σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ακραίου καιρικού φαινομένου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Αυτή τη στιγμή στο Καλό Νερό επιχειρούν περίπου 15 μηχανήματα έργου και πάνω από 100 (γκρέιντερ, μπουλντόζες, φορτηγά, φορτωτές, αντλίες, αποφρακτικά, σπαστήρες ογκοδών υλικών, τσάπες κ.λπ.) επιχειρούν στο Δήμο Κιλελέρ για να αντιμετωπίσουν τις καταστροφές που επέφερε στα χωριά η πλημμύρα των προηγούμενων ημερών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τονίζοντας ότι «Συνεχίζουμε τον κύκλο ομιλιών στα χωριά του Δήμου Κιλελέρ, σήμερα στο Καλό Νερό, τα Μύρα και το Σοφό εκπέμποντας το μήνυμα ότι για μας, ως σημερινή και ως αυριανή – με την ψήφο σας – δημοτική αρχή, κάθε χωριό είναι το κέντρο του Δήμου Κιλελέρ. Στις εκλογές του 2019 δεσμευτήκαμε και στη θητεία μας κάναμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη στον Δήμο μας. Αγκαλιάσαμε όλες τις κωμοπόλεις, τα χωριά και τους οικισμούς, δείξαμε στην πράξη το ενδιαφέρον μας υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής. Στις λίγες ημέρες που απομένουν ως τις εκλογές δεν παραμένουμε αδρανείς. Βαδίζουμε με αισιοδοξία σε όλο το Δήμο ώστε να εκφραστεί στις κάλπες, να αποτυπωθεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που δυναμώνει καθημερινά τον ενωτικό συνδυασμό μας «Νέο Κιλελέρ»».

Στις ομιλίες του ο Θανάσης Νασιακόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στο μεγάλο έργο της Αγροτικής οδοποιίας. Ένα έργο το οποίο χαρακτήρισε έργο πνοής, «συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωση του θα αλλάξει την εικόνα ολόκληρου του Δήμου Κιλελέρ» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την επόμενη τετραετία ανέφερε ότι σχεδιάζεται η παρέμβαση έτσι ώστε με έργα ύδρευσης να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα με το πόσιμο νερό των τριών χωριών.

Αναφέρθηκε επίσης στη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας και του αποχετευτικού συστήματος ομβρίων υδάτων και στο Σοφό στην κατασκευή κρασπεδόρειθρων στο μεγαλύτερο μέρος των οδών, καθώς και στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων που οδηγούν στα ποιμνιοστάσια της περιοχής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω