Μια ρομαντική απόδραση στην Ιταλία αποφάσισε να κάνει η Αμαλία Κωστοπούλου μαζί με τον σύντροφό της.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου που εδώ και αρκετά χρόνια μένει στο Λος Άντζελες φαίνεται πως περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού πλέον φαίνεται πως έχει πατήσει στα πόδια της, κάνοντας τα όνειρά της πραγματικότητα, ενώ παράλληλα έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού νεαρού.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η Αμαλία Κωστοπούλου και ο αγαπημένος της επέλεξαν έναν πιο ρομαντικό προορισμό, καθώς επισκέφθηκαν τη Λίμνη Κόμο, ένα παραμυθένιο μέρος της Ιταλίας, με γραφικά χωριά και απίστευτή θέα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία μοιραζόταν αμέτρητες φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες μας έδινε μια γεύση από όσα έκανε εκεί.

Οι βόλτες με σκάφη, τα δείπνα σε ακριβά εστιατόρια και οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Ιταλίας πρωταγωνιστούσαν στις αναρτήσεις της και η ίδια φαίνεται να λάτρεψε το παραμυθένιο μέρος.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω