Μοιράσου το αρθρο!

Ακριβά πλήρωσε την απειλή με μαχαίρι κατά ενός άλλου ατόμου ότι θα τον σκοτώσει φεύγοντας από περιβόλι το πρωί της Δευτέρας ένας 52χρονος άνδρας, ο οποίος έχει επαναλάβει το ίδιο αδίκημα στο παρελθόν. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει μέρος της ποινής του τριών μηνών και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τις κατηγορίες της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ο καταγγέλλων λέει ψέματα.
Δεν φαίνεται όμως να έπεισε το Δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος, καταδικάστηκε και θα περάσει το επόμενο διάστημα στην φυλακή, ενώ εκτός της ποινής του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 300 €.
Ο 52χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, μετά από καταγγελία άλλου προσώπου, με το οποίο δεν είχαν διαφορές, ότι φεύγοντας από το περιβόλι του στην ευρύτερη περιοχή Αλμυρού, βρήκε τον δράστη ο οποίος τράβηξε μαχαίρι και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταδικασθείς αρέσκεται στο να απειλεί κόσμο με μαχαίρι, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για το ίδιο αδίκημα, εξετάστηκε από ψυχίατρους, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Περισσότερα Εδω