Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΦΚΑ Νομού Λάρισας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη και θλίψη για τα ανθρώπινα θύματα που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών στους νομούς του Θεσσαλικού κάμπου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Οι στιγμές είναι δύσκολες , η ανθρωπιστική κρίση που θα εκδηλωθεί χρειάζεται την πανανθρώπινη στήριξη. Είναι ώρα συναίσθησης της μεγάλης τραγωδίας που συντελείται με τις τρομακτικές πλημμύρες στο Θεσσαλικό κάμπο.

Άφωνοι παρακολουθούμε τις εικόνες ολόκληρων οικισμών που έχουν στη κυριολεξία χαθεί μέσα σε τόνους νερού σήμερα, μέσα σε τόνους λάσπης αύριο! Χιλιάδες νοικοκυριά κατεστραμμένα, άνθρωποι που μέσα σε μια νύχτα χάσανε τα πάντα!

Η σκέψη όλων μας, είναι δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν εκεί και ειδικότερα στους συναδέλφους μας του ΕΦΚΑ.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης και της συμπαράστασης καλούμε τα μέλη μας να συνδράμουν με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγένετες συνανθρώπους μας. Επιπρόσθετα, στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου θα συνδράμουμε στην άμεση στήριξη όλων εκείνων των συναδέλφων μας, που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η αλληλεγγύη και η δράση όλων μας αποτέλεσε κι αποτελεί τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας των πληθυσμών που βρίσκονται σε κίνδυνο από φυσικές καταστροφές.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω