Ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε ρόλο έκπληξη στη Φάρμα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο ριάλιτι του Star το οποίο κάνει απόψε πρεμιέρα έχοντας τον ρόλο του επιστάτη. 

«Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αναλαμβάνει τον ρόλο του επιστάτη στη Φάρμα! Με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, ο Αλέξανδρος φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Star.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ το 2001 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2007 συνέχισε με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ. Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και την επόμενη τριετία καθιερώθηκε ως βασικός.

Συμμετείχε στην αποστολή της Ελλάδας στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε βασικός και στους τρεις αγώνες, καθώς και στο Euro 2012.

Αλέξανδρος Τζόρβας – Ο γάμος με την Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Στις 17 Ιουλίου του 2011 ο Αλέξανδρος Τζόρβας παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρυσαυσή Ατσιδάκου στο στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λαμπαδιάρη στο Θησείο.

Το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής του ζωής δίπλα σε αγαπημένους συγγενείς και φίλους. 

  • Ποια είναι η Χρυσαυγή Ατσιδάκου;

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα Δημοσιογραφίας όπου και ξεκίνησε αμέσως της συνεργασία της με την ΕΡΤ αλλά και με μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου ξεκίνησε αρχικά την επαγγελματική της πορεία ως δικηγόρος – δημοσιογράφος, ενώ το 2019 έγινε διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Το 2020 Συμβολαιογράφος Αθηνών.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΝΔ και Επικεφαλής Λακωνίας στο Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας εκτός από σύζυγος είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας δύο παιδιών, του Μάξιμου και της Ίριδας.

 

«Είμαστε μαζί από ηλικία 22 ετών, σχεδόν 20 χρόνια. Μόλις γνωριστήκαμε, ταιριάξανε οι χημείες μας. Εγώ και η Χρυσαυγή γνωριστήκαμε σε μία εποχή που δεν είχα ούτε δημοσιότητα, ούτε χρήματα. Τότε εκείνη έκανε δημοσιογραφία σε ένα κανάλι του Παναθηναϊκού, έτυχε να κάνουμε μία συνέντευξη και το ένα έφερε το άλλο», είχε δηλώσει στο Happy Day ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

 

 

Αλέξανδρος Τζόρβας – Η νέα ζωή στη Λακωνία

Ολοκληρώνοντας την πορεία του στα γήπεδα, ο Αλέξανδρος Τζόρβας ξάφνιασε αρκετούς με την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα, ξεκινώντας για τη Λακωνία και μια νέα ζωή δίπλα στην οικογένειά του. 

«Σήμερα ασχολούμαι με τα 200 στρέμματα γης τα οποία είναι όλα ιδιόκτητα και όλα κυριολεκτικά από τα χέρια μου. Καλλιεργούν και τα παιδιά μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Τα παιδιά μου μαθαίνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή. Γενικότερα θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια επαφή με τη γη. Ζούμε στην Αθήνα τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους, απλά συχνά κάνουμε αυτή τη διαδρομή και βρισκόμαστε στις καλλιέργειες μας στη Λακωνία», είχε τονίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής σήμερα ζει μια νέα ζωή, αφού βρίσκεται τακτικά στην Λακωνία εκεί όπου καλλιεργεί τα κτήματα με τις ελιές.

Είναι τα μέρη της συζύγου μου που υιοθέτησα κι εγώ ο ίδιος. Το κτήμα μας έχει κατά βάση ελιές που παράγει το ελαιόλαδό μας και τώρα ετοιμάζουμε και τους αμπελώνες μας. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο το 2014-2015 και ξεκίνησα έναν χρόνο μετά, το 2016. Σήμερα έχουμε 200 στρέμματα. Δε γεννήθηκα με αγρότες γονείς, εγώ το ξεκίνησα από την αρχή»  είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Σε ηλικία 20 ετών ο Αλέξανδρος Τζόρβας είχε ένα ατύχημα ανήμερα της Αγίας Μαρίνας η οποία και τον προστάτεψε όπως είχε αναφέρει σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. 

Περισσότερα Εδω