Παρά τις μέχρι σχεδόν τελευταίας στιγμής  προσπάθειες του Λυκείου των Ελληνίδων που έχουν γίνει για την πραγματοποίηση της επίδειξης -παράστασής «Το φεγγαράκι της βραδιάς και της αυγής τ’ αστέρι, τα κάλλη σου γυρεύουνε άσπρο μου περιστέρι», την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στο Κηποθέατρο, δυστυχώς  οι ασταθείς καιρικές συνθήκες δεν την πραγματοποίησή της.

 Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη σοβαρότητα  είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την ακύρωση της επίδειξης-παράστασης.

«Το φεγγαράκι της βραδιάς και της αυγής τ’ αστέρι, τα κάλλη σου γυρεύουνε άσπρο μου περιστέρι», καθώς δεν διασφαλίζεται η  ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Κυρίως, σκεφτόμαστε την ασφάλεια των παιδιών φοβούμενοι τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε περίπτωση βροχής- 500 και πλέον μικρά παιδιά θα πρέπει να προστατευθούν στο Κηποθέατρο, οπότε θα προκληθεί αναστάτωση- αλλά και προβληματισμένοι για τις εκατοντάδες φορεσιές που αποκτήθηκαν με πολύ κόπο και καθημερινά δίνουμε κομμάτι από τη ζωή μας να τις φυλάσσουμε και να τις συντηρούμε ώστε να τις παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.

Σεβόμενοι την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών και εκτιμώντας τις θυσίες όλων των συμμετεχόντων, σας υποσχόμαστε πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί άμεσα από την ερχόμενη Λυκειακή χρονιά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω