Η Ιωάννα Μάνδρου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα, με το Mega να την καλωσορίζει στο δυναμικό του, επιστρέφοντας παράλληλα στην εφημερίδα, «Το Βήμα».

Η γνωστή δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star:

«Επιστρέφω στο Βήμα μετά από 20 χρόνια που με ανέδειξε κι έρχομαι στο Mega σε ένα μεγάλο κανάλι. Η πρόταση μού έγινε όταν άρχισε να γίνεται γνωστό ότι φεύγω από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΙ. Ήταν πολύ δελεαστική πρόταση. Θα είμαι στο κεντρικό δελτίο και στα μεγάλα και σημαντικά θέματα στις εκπομπές» είπε αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου.

Για την αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το Mega λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την Ιωάννα Μάνδρου, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, εγώ δεν αναμείχθηκα σε αυτό το θέμα. Ήταν θέμα της εταιρίας και της ίδιας της συναδέλφου.

Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, αισθάνθηκα δυσάρεστα γιατί θα ήθελα να μείνει η συνάδελφος διότι την ξέρω τόσα χρόνια προσωπικά και νομίζω ότι η συνεργασία μας θα ήταν άψογη», απάντησε η Ιωάννα Μάνδρου. 

«Δεν μίλησα μαζί της γιατί χθες βγήκε η ανακοίνωση, όπως δεν μίλησα και με άλλους συναδέλφους διότι περίμενα να βγει η ανακοίνωση της εταιρίας και στη συνέχεια να μιλήσω με τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Περισσότερα Εδω