Ο αγώνα δρόμου, “Αγώνας για Ζωή” θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 με εκκίνηση από το Αρχαίο Θέατρο.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί αγώνας Δρόμου 5000μ Ανδρών – Γυναικών μαζί με Περιπατητικό Αγώνα 5000μ και δρόμου 620μ., με σύνθημα: « Αγώνας για ΖΩΗ » και με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με το θέμα του καρκίνου. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι: Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Λαρισαίων, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας,  Σύλλογος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ», Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run, την ΚΟΙΝ.Σ.Ε.Π «Αθλοτεχνίες», ο Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης και η ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την υλοποίηση των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημαρχείου Λάρισας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ηρ. Γερογιώκας κάλεσε τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν για καλό σκοπό, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Σουλούκος έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική εκδήλωση και επίσης έκανε έκκληση για συμμετοχή «για να δώσουμε κουράγιο σε όσους έχουν το πρόβλημα και το παλεύουν».

Η κ. Ι. Καραβάνα, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας σημείωσε: «Θέλουμε όλη την πόλη μαζί μας».

Ο Υποδιοικητής της Τροχαίας Λάρισας κ. Αν. Θώμος, υπογράμμισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνουν οι δύο αγώνες με ασφάλεια.

Ο κ. Ηλ. Καφφές, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας επισήμανε ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι αρωγός σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες και έκανε το δικό του κάλεσμα για συμμετοχή.

Τέλος ο Απόστολος Γούλας, πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας τόνισε ότι όλη η πόλη πρέπει να αγκαλιάσει αυτόν τον αγώνα διότι το μήνυμα είναι πολύ σημαντικό.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτο/Βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω