Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Θεσσαλία αλλά ιδιαίτερα η Καρδίτσα για τον χαμό του 25χρονου μουσικού Κώστα Έξαρχου που σκοτώθηκε σε τροχαίο προχθές τα ξημερώματα της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό Σοφάδων – Κυψέλης, όταν η μοτοσικλέτα του εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.
Αρχικά ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Ο 25χρονος Κώστας Έξαρχος ήταν ταλαντούχος Σοφαδίτης μουσικός, και γνωστός σε πολλά μέρη της Θεσσαλίας. Μάλιστα είχε σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος καλλιτεχνικός μάνατζερ τραγουδιστών, Νίκος Πούλιος συγκλονίζει με ανάρτησή του για τον αδικοχαμένο φίλο του:

«Τι έγινε ρε Κωστάκη, δεν σε άρεσε εδώ πέρα, ήσουν το καλύτερο παιδί, εξυπηρετικός, καλόκαρδος, ήσυχος, απροβλημάτιστος, εξελίξιμος καλός μουσικός, συνεργαστήκαμε το χειμώνα και θα το κάναμε και φέτος, αλλά εσύ μάλλον είχες άλλα σχέδια.

Από εμένα, τους φίλους συνεργάτες, και εταιρεία Elegance Live Production τα βαθιά μου συλλυπητήρια για την οικογένειά σου και καλό κουράγιο.

Ήσουν μικρός για να φύγεις, όπως και σε αποκαλούσα μικρό, κρίμα, Καλό παράδεισο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω