Βαρύ πένθος για την Γιούλη Ζήκου μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μόρτζου. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ταλαιπωρημένος από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε επικοινωνία με το «Πρωινό» του ANT1, η Γιούλη Ζήκου σπάραξε αποχαιρετώντας τον Γιάννη Μόρτζο. Η ίδια τόνισε πως μαζί του, πέθανε και η ίδια, αφού οι δυο τους μετρούσαν 25 χρόνια κοινής πορείας.

«Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του να γίνω κι εγώ καλύτερος άνθρωπος και δεν τα κατάφερα. Έφυγε, έφυγε, δεν το πιστεύω…» είπε ξεσπώντας σε κλάματα η Γιούλη Ζήκου.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους τελευταίους δύσκολους μήνες: «Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα. Πήγαμε, βγήκαμε σπίτι μας. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε. Λοίμωξη στο αναπνευστικό. Μπήκαμε άλλον ένα μήνα μέσα. Νομίζαμε πάλι ότι θα βγούμε νικητές αλλά δεν βγήκαμε. Γύρισα πίσω μόνη μου, εκείνος μπήκε στην εντατική. Ερχόμουν κάθε μέρα εδώ, του μιλούσα, τον χάιδευα αλλά… Έφυγε όμως… Έφυγε… Έφυγε η ζωή μου όλη».

«Η ζωή μου τέλος. Ήρθα να τον παραλάβω, το καταλαβαίνεις; Υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό;» κατέληξε η χήρα του Γιάννη Μόρτζου συγκλονισμένη με τον θάνατό του. 

Περισσότερα Εδω