«Κόκκινο» είχε χτυπήσει η αγωνία για μία οικογένεια ρομά που διαμένει στη Γερμανία, καθώς δεν μπορούσε να εντοπίσει την 14χρονη κόρη της! Ειδικότερα, η ανήλικη κοπέλα είχε έρθει μαζί με τον αδερφό της στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο για διακοπές σε σπίτι συγγενή τους στο Αλιβέρι Βόλου.Όμως, ο πατέρας έχασε κάθε επικοινωνία και όταν ήρθε στην Ελλάδα για να διευθετήσει γραφειοκρατικά ζητήματα, επισκέφθηκε τη Νέα Ιωνία, όπου στο σπίτι των συγγενών του δε βρήκε… κανέναν! Τότε, κατέθεσε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου.

Σαν από μηχανής θεός, ένας φίλος της οικογένειας εντόπισε το κορίτσι τυχαία να κυκλοφορεί με έναν άγνωστο άνδρα στη Νέα Ιωνία Βόλου και ειδοποίησε τον πατέρα, ο οποίος ανησυχούσε.

Ο πατέρας ήρθε ξανά στην Ελλάδα για να κάνει προσπαθειες εντοπισμού της ανήλικης κόρης του, καταθέτοντας και δεύτερη μήνυση εναντίον των συγγενών του, ενώ η Αστυνομία τους συνέλαβε, αφού τους εντόπισε προχθές.

Πίσω από την εξαφάνιση, βρισκόταν το σχέδιο των κατηγορουμένων να παντρέψουν τα παιδιά, σύμφωνα με τα έθιμα των τσιγγάνων, ενώ στο Δικαστήριο ο πατέρας δήλωσε οτι δεν επιθυμεί η κόρη του να παντρευτεί, παρά μόνο να επιστρέψει στη Γερμανία.

Περισσότερα Εδω