Η Κρυσταλλία βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο διαζύγιο της με τον Δημήτρη Πλατανιά αλλά και την μητρότητα.

«Το παιδί είναι πλέον 3μιση χρονών. Η μητρότητα μου έμαθε να έχω υπομονή, να είμαι πιο παρατηρητική, να κατανοώ τι συμβαίνει και να μην αντιδρώ όπως παλαιότερα. Είναι αντικρουόμενα τα συναισθήματα ώρες-ώρες», δηλώνει αρχικά η Κρυσταλλία.

«Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο από τον σύντροφό μου. Το παιδί το έχω εγώ αποκλειστικά, δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Όταν είσαι μόνος με ένα παιδί, έχεις πολλά ζόρια στην καθημερινότητα. Συμβουλεύτηκα και εξακολουθώ να συμβουλεύομαι ειδικό για το πώς θα το χειριστώ. Έτσι πρέπει να κάνουμε, δεν είναι αδυναμία», περιγράφει η τραγουδίστρια.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για κάθε βουναλάκι που έρχεται στη ζωή μου. Ο χωρισμός ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Ήταν σαν ένας μικρός θάνατος μετά από 10 χρόνια σχέσης. Όταν πήραμε την απόφαση του χωρισμού, ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο γιος μου. Σκεφτόμουν τι πρότυπο θέλω να είμαι για το παιδί μου. Ήταν μία σφαλιάρα. Όλα επιστρέφουν τελικά στο παιδί», εξομολογείται η Κρυσταλλία για το διαζύγιό της.

Περισσότερα Εδω