Νέες διασκεδαστικές ιστορίες από την πάντα απρόβλεπτη καθημερινότητα των ηρώων της κωμικής σειράς «Έχω παιδιά», έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο MEGA.

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι τους υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζονται και θα πρέπει να ξεφορτωθούν.

Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα.

Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια.

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 5 (Δευτέρα 21 Οκτωβρίου)

Ξεσαβούριασμα

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι μαζί με τα παιδιά έρχονται πολλά παραπάνω πράγματα στο σπίτι σου από αυτά που χρειάζεσαι. Η οικογένεια αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το 50% της «σαβούρας» αλλά όταν όλες τους οι προσπάθειες αποτυγχάνουν, επιστρατεύεται η Στέλλα για να τους βοηθήσει.

Επεισόδιο 6 (Τρίτη 22 Οκτωβρίου)

Μεγαλύτεροι οπαδοί

Ο Μιχάλης και η Σάρα γίνονται οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους και σαν αποτέλεσμα η Χαρά συμμετέχει σε μια έκθεση ζωγραφικής που έχει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, ενώ ο Τάσος βρίσκει ένα αρκετά αντισυμβατικό χόμπι. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να δείχνει μοντέρνος για μία φωτογράφιση της δουλειάς του. Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα.

Επεισόδιο 7 (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου)

Πρωινά ξυπνήματα

Ο Τάσος κάνει μια ζημιά στο σχολείο και όλη η οικογένεια πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξυπνάει ακόμα πιο νωρίς από το κανονικό. Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια, μέσα από μία ειδική διατροφή, ενώ ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Σταύρου, εγκαθιστά συναγερμό στο σπίτι από φόβο μην τους κλέψουν.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Περισσότερα Εδω