Μετά το ταξίδι της στην Θεσσαλονίκη, η Δανάη Μπάρκα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Κώστα Τσουρό.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μίλησε για τους τίτλους που γράφονται για εκείνη και την αμηχανία που νιώθει κάποιες φορές όταν διαβάζει δημοσιεύματα για εκείνη.

«Αισθάνομαι αμήχανα όταν μιλάω για άλλους ανθρώπους, οπότε δεν το κάνω. Ναι αισθάνομαι πολύ αμήχανα με τους τίτλους. Δεν το έχω συνηθίσει και δεν ξέρω αν συνηθίζεται. Το να δω έναν τίτλο σε κάτι που έχω πει εγώ, δηλαδή μια θέση για ένα γεγονός είναι άλλο. Το να δω έναν τίτλο που δεν έχω συμβάλλει, νιώθω ότι δεν έχω συμβάλλει και βλέπω το όνομά μου, με κάνει να αισθάνομαι πολύ αμήχανα. Κυρίως γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι εμείς επιλέγουμε τι τίτλο θα βάλουν. Θεωρούν ότι εγώ τους πρήζω» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Έχω αισθανθεί άσχημα και με τίτλο και με καταστάσεις. Αλλά μαθαίνω να λαμβάνω τα μηνύματα που πρέπει για να προσέχω για μετά. Μαθαίνω για μετά. Αν δεν μαθαίνουμε είναι χάσιμο χρόνου. Ναι, έχω αισθανθεί αμήχανα, έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις ή πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια. Κρατάω την ψυχραιμία μου στα δύσκολα. Δεν έχω επιδιώξει τη δημοσιότητα. Προτιμώ να αναπαράγομαι για άλλα. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πω πράγματα και λέω εντάξει, κρατήσου. Τον τελευταία χρόνο όντως, προσπαθώ να παίρνω μια απόσταση» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Περισσότερα Εδω