Στο έργο που έχει παραχθεί στον Δήμο Λαρισαίων στον τομέα των παιδικών χαρών, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής: «Ανάμεσα στο πολυσχιδές έργο που έλαβε χώρα στο Δήμο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δεσπόζουν σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν στο επίκεντρο την ποιότητα ζωής, την οικογένεια και το παιδί.

Δημιουργήσαμε μέχρι στιγμής τουλάχιστον 75 πιστοποιημένες, με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας παιδικές χαρές.

Με αντικαταστάσεις υφιστάμενων όπως στην πλατεία Ειρήνης, στο Λειβαδάκι, στην πλατεία της Νέας Πολιτείας, στην πλατεία Τσάτσου στη Νεάπολη.

Αλλά και με καινούριες όπως στη Νέα Πολιτεία, στη Νέα Σμύρνη, στο Δασοχώρι και στη Γιάννουλη.

Τη σκυτάλη πλέον παίρνουν τα χωριά μας εκεί όπου θα υπάρξει νέα εργολαβία παιδικών χαρών.

Πλέον η κάθε συνοικία έχει τουλάχιστον μία με δύο νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Με νέα όργανα, περιφράξεις, φωτισμό, δάπεδα ασφαλείας και νέους χώρους, ώστε να προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού στα παιδιά και την ίδια ώρα να παρέχουν στους γονείς υψηλό το αίσθημα της ασφάλειας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της τεχνικής και οικονομικής υπηρεσίας για την υλοποίηση και δημοπράτηση των έργων αντίστοιχα.

Γιατί υπάρχουν κι εκείνα που δε μετριούνται με χρήμα, εκείνα που η αξία τους είναι ανεκτίμητη. Όπως ένα παιδικό χαμόγελο!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω