Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, το πρωί της Παρασκευής 22/9.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Η εικόνα, η δημοσιότητα, η λάμψη, όλα αυτά ξεθωριάζουν. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να αφήσουμε μία παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά. Όπως άφησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Έχω έρθει για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον τόπο. Και οι δυο μας. Δεν είμαι μόνο εγώ. Και ο Τάιλερ έχει πάρει την απόφαση να προσφέρουμε μαζί στην πατρίδα μου, ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε. Πάντα με στηρίζει.

Ο αμερικάνικος τίτλος του είναι το αντίστοιχο ελληνικό Παθολόγος Γιατρός. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, να συνταγογραφεί κτλ. Άρχισε ως νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στα νοσοκομεία. Όταν είχαμε τα lockdowns ήταν στην πρώτη γραμμή στη Νέα Υόρκη. Εγώ τον πήγαινα κάθε βράδυ στο νοσοκομείο, γιατί έκανε τη βραδινή βάρδια. Και τι μπόνους πήρε; Μηδέν. Είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην ιατρική. Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Περισσότερα Εδω