Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην περιοχή της Λάρισας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μπάτσικα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Υπήρξε ιδιοκτήτης του Hotel Χλιδή στο Κόκκινο Νερό του Δήμου Αγιάς, καταγόμενος από την Μελιβοία, ενώ ήταν και πολύ γνωστός στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρισας, καθώς υπήρξε πριν χρόνια μετρ και αρχισερβιτόρος στο ιστορικό Κέντρο διασκέδασης «Φάληρο».

Συγχωριανός του συγκλονισμένος από τον χαμό του έκανε την εξής ανάρτηση:

«Σοκ στη κοινωνία της Μελιβοίας και του Κόκκινου Νερού. Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Μπάτσικας. Γνωστός σε όλη της Λάρισα και στη περιοχή μας ο Παναγιώτης Μπάτσικας με το Ψευδώνυμο ΚΑΟΥΝΑΣ ήταν ο ιδιοκτήτης του HOTEL HLIDI στο Κόκκινο Νερό της Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια διέμεινε μόνιμα στο Κόκκινο Νερό όπου διατηρούσε την επιχείρηση του αλλά και παλιότερα με πολλές επιχειρήσεις και μέσα στη πόλη της Λάρισας. Γνωστός στην κοινωνία της Λάρισας και ως Μετρ και αρχισερβιτόρος στο ιστορικό Κέντρο διασκέδασης ΦΑΛΗΡΟ. Για μένα ο Παναγιώτης υπήρξε ένα πολύ καλό παιδί. Ηταν ένας άνθρωπος χωρίς κακία.  Ηταν ένας αυθόρμητος άνθρωπος με καρδιά όμως μικρού παιδιού. Ο Παναγιώτης παρόλο τα (πάθη) του δεν πείραξε κανένα άνθρωπο. Πριν λίγες ημέρες μιλήσαμε στο τηλ. για να κάνω μια προβολή στην περιοχή του Κόκκινου Νερού που υπεραγαπούσε.!!! Καλό παράδεισο Παναγιώτη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Εκεί που θα πας δώσε τα χαιρετίσματα τον άλλο Παναγιώτη τον ξαδέρφο σου (το χασαπάκι)!!(SPIROULIS BLOG)».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω