Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Χρήστος Σαϊτάνης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Νέο Περιβόλι Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Παναγιώτης Εξαρχόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 87 ετών η Αικατερίνη Αετοπούλου, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στη Νίκαια.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο Λάμπρος Γερογιώκας, συνταξιούχος καθηγητής αγγλικών. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Ευάγγελος Στεργιάκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Βασίλειος Λούγκου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Ιωάννης Τσουμπανάκης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλιό Ημερολόγιο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 93 ετών ο Μιχαήλ Μεϊμάρογλου, στις 3.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω