Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών η Μαρία Γκαράνη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών η Λαμπρινή Κουτσικουρή. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Αντώνιος Ράικος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, και ώρα 7:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 84 ετών η Μαρία Τσιαμπαλή, στις 7 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο χωριό Πρόδρομος Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Ευθύμιος Τριανταφύλλου. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών ο Λεωνίδας Ωραιόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, και ώρα 10 π.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω