Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Αργύριος Κρεστενίδης. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 3.45 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Γενέσεως της Θεοτόκου στην Κοιλάδα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών η Σταυρούλα Νάκα. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Ιωάννης Σαμαράς. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μελιβοία.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών η Πανδώρα Τσιούρβα. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο Λάρισας).

Απεβίωσε ηλικία 82 ετών η Ευθυμία Τσιούκα. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Γρηγόρης Μπολέτης. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο Λάρισας).

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών ο Αθανάσιος Ροϊδούλης. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μελισσοχώρι.

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών η Βασιλική Χαρίση. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών ο Χρήστος Τσολάκης. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Βρυότοπο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω