Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 60 ετών ο Νικόλαος Τράκας, στις 3 το μεσημέρι, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 74 ετών η Βασιλική (Κούλα) Μαλισιώτου, στις 2 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο απόστρατος αξιωματικός (ΥΠ/ΓΟ ΕΑ), Βασίλειος Τσιαμούρας Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 80 ετών η Ελένη Παπαρδέλα – Τσιούλκα, στις 2 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στα Αμπελάκια.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 83 ετών η Ευανθία Αφέντη, στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο Πελοπίδας Κωστόπουλος, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Απόστολος Καραγιάννης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 3:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Γεώργιος Αθανασίου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 3:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο Λάρισας).

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 89 ετών ο Παναγιώτης Νταλανίκας, στις 12.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών η Λαμπρινή Μπαλέκη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω