Απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών ο Μιχαήλ Ζαφειρούδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, και ώρα 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Γιώργος Νταρής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο Κοιμητήριο της Τσαριτσάνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών η Αναστασία Κουτσογιάννη. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος στην Ραχούλα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Ευαγγελία Μαγαλιούλη Γερασάκη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 90 ετών ο Φώτης Σταβάρας, στις 5 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 93 ετών η Ευαγγελία Νιφόρου – Μαυρουδή, στις 2 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω