Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Ντίνος Γεωργίου, παλιός υπάλληλος επί δεκαετίες στην εφημερίδα «Ελευθερία». Ήταν γιος του πρώην βουλευτή και υπουργού Τάκη Γεωργίου και της Ελευθερίας Γεωργίου η οποία επίσης εργαζόταν στην εφημερίδα «Ελευθερία». Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Παλαιό Κοιμητήριο της Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Γεωργίου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό (Παμμεγίστων Ταξιαρχών) Λάρισας.

Απεβίωωσε σε ηλικία 79 ετών ο Δημήτριος Αναστασίου, συνταξιούχος δικηγόρος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Γεώργιος Τσανάδης, συνταξιούχος ιατρός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 4:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών η Αναστασία Κέμμου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Νίκη Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Κρεμαστά. Η Κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ( Νέα Σμύρνη ) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω