Στα δικαστήρια έφτασε το πρωί της Πέμπτης 6/2 ο Χρήστος Μάστορας για την απολογία του, μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/2 όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Ο Χρήστος Μάστορας κατηγορείται για δύο πλημμελήματα, για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος με ποινή φυλάκισης από 2 μήνες έως 5 έτη. 

Επίσης κατηγορείται και για επικίνδυνη οδήγηση που θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και προβλέπεται ποινή τουλάχιστον ενός έτους σε περίπτωση καταδίκης. Το ύψος της ποινής εξαρτάται από την αναγνώριση κάποιου ελαφρυντικού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έφτασε μαζί με τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, ντυμένος με μαύρο παλτό, γκρι γιλέκο και ασορτί σακάκι και μπήκε από την πίσω πόρτα χωρίς να τον καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Στο πλευρό του είναι ξανά το μέλος του συγκροτήματος Melisses, Κώστας Μαυρογέννης.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi / NDP

Περισσότερα Εδω