Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ήταν ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στην εναρκτήρια εκδήλωση της διημερίδας με θέμα: «Ανάπτυξη Συνεργατισμού», που διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας στο πλαίσιο της Διατοπικής Συνεργασίας CLLD/Leader. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα και της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη.

Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης ανέλυσε τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία στη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο.

Όπως εξήγησε «η αλλαγή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του μεγάλου κοινωνικού προγράμματος της Θεσσαλίας, το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη των κοινωνικά ευάλωτων πολιτών, στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας, στις δράσεις πολιτισμού και τουρισμού, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας . Όλες αυτές οι δράσεις βρίσκονται κάτω από μια στρατηγική, με στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Θεσσαλίας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων Βουλευτές του νομού, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων αλλά και διευθυντές Αναπτυξιακών άλλων περιοχών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω