Ανάμικτα συναισθήματα άφησε σε Απόστολο Τερζή και Ραζβάν Λουτσέσκου η «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αποτέλεσμα που κράτησε τους «κίτρινους» τέσσερις βαθμούς μακριά από τη ζώνη των Play Off και τους «ασπρόμαυρους» σε απόσταση δέκα βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μιλώντας αρχικά για την εικόνα του αγώνα, ο Λουτσέσκου τόνισε: «Είχε ένταση και οι δύο ομάδες σταθήκαμε με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Ο ένας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και ο άλλος να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που είχαμε από μια ευκαιρία».

Και προσέθεσε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ για το κατά πόσο μένει ευχαριστημένος από το 0-0: «Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των τελευταίων είκοσι λεπτών. Όπως πιέσαμε και δημιουργήσαμε, αν λάβουμε υπόψιν πως είχαμε και ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και ένα ταξίδι στη Δανία. Από την άλλη, ο αντίπαλος είχε έναν… τελικό, όπως είναι συνήθως αυτά τα παιχνίδια».

Από την άλλη, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη ήταν απόλυτος αναφορικά με το ποια ομάδα άξιζε τη νίκη. «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, θα ήταν η δική μου ομάδα.

Από τα πρώτα λεπτά με την διπλή, ξεκάθαρη ευκαιρία όπου θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Μετά, με ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο κεφαλιές.

Σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας, ο οποίος δεν είχε τελική στην εστία μας. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά ξόδεψαν πολύ ενέργεια στο μαρκάρισμα. Δεν έχω παράπονο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά συνεχίζουμε γιατί έχουμε παιχνίδι τη Τετάρτη», δήλωσε ο Τερζής στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports.

Και συνέχισε για την προσπάθεια του Άρη να μπει στην πρώτη εξάδα: «Δεν σκεφτόμαστε το -6. Σκεφτόμαστε αγωνιστικά όπου έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε το 3/3. Έτσι προλαβαίνουμε και είναι στο χέρι μας. Με το νέο προπονητή από αύριο, ελπίζω να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες ώστε να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς για την εξάδα».

Περισσότερα Εδω