Υπογράφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στα γραφεία της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, η σύμβαση για την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου, που θα αντικαταστήσει τον προηγούμενο και θα επανδρώσει το Ακτινολογικό Τμήμα.

Για έναν εξελιγμένο και υπερσύγχρονο τομογράφο έκανε λόγο ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Φώτης Σερέτης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διαφορά του. «Οι τομές που έχει είναι 128, ενώ ο ήδη υπάρχον 16. Έρχεται ένα καινούριο μηχάνημα να ενισχύσει και να αναβαθμίσει περαιτέρω το Ακτινολογικό Τμήμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να έχουμε βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Λάρισας κι όχι μόνο» εξήγησε.

«Ο πολύπαθος και πολυσυζητημένος τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με τη σημερινή υπογραφή αντικαθίσταται. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εγκατασταθεί ένας νέος, υπερσύγχρονος» τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, υπογραμμίζοντας πως «με αυτόν τον ατομικό τομογράφο αλλάζουμε το χάρτη υγείας της Θεσσαλίας».

Από πλευράς του ο διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση της αύξησης του προϋπολογισμού ώστε να διεκδικηθεί ένας αξονικός τομογράφος περισσότερων τομών. «Είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε το μηχάνημα στο έπακρο» δήλωσε εκ μέρους του προσωπικού.

Δείτε βίντεο:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω