Υπεγράφησαν σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό οι συμβάσεις για τρία έργα που θα γίνουν σε περιοχές της ΠΕ Λάρισας.

Ειδικότερα πρόκειται για τα έργα στην επαρχιακή οδό Πολυνέρι -Σταυρός, την επαρχιακή οδό Δέντρα-Ναρθάκι- Αγιος Αντώνιος-Δεντροχώρι-Σκοπιά-Πλάτανος και αποκαταστάσεις και καθαρισμοί ρεμάτων στον Δήμο Τυρνάβου.

Ο κ. Αγοραστός αφού ανέλυσε τα έργα που θα γίνουν στην περιοχή τόνισε: «Είναι πολλά τα έργα που κάνουμε βρίσκοντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που χρειάζονται, όμως δεν ανταποκρίνονται με επάρκεια στους χρόνους οι εταιρείες. Κάναμε πολλά έργα αλλά δεν υπάρχουν εργατικά χέρια στις εταιρείες, πρέπει να βρεθούν χέρια. Η Περιφέρεια με τόσα έργα εκτός του ότι διευκολύνει τις τοπικές κοινωνίες, δίνει και εργασία. Όμως θα πρέπει και οι εταιρίες να προσλάβουν κόσμο που θα αμείβεται καλά. Εμείς σαν Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλάζουμε το μοντέλο ανάπτυξης και το εργασιακό μοντέλο».

Σταθμοί μέτρησης της ατμόσφαιρας σε 3 σημεία στη Λάρισα

Αναφερόμενος στους σταθμούς μέτρησης της ατμόσφαιρας, ο περιφερειάρχης τόνισε: «Μετά από ενστάσεις και επίπονες διαδικασίες κατέληξε ο διαγωνισμός για την προμήθεια των σταθμών μέτρησης της ατμόσφαιρας στις πόλεις. Εγκαταστήσαμε νέους σταθμούς και στις τέσσερις πόλεις. Στη Λάρισα υπάρχουν κλωβοί σε τρία σημεία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω