Μία έντονη διαφωνία είχαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα της συνεπιμέλειας, η οποία πέρασε από τη Βουλή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τάχθηκε υπέρ αυτού, ενώ η Νάνσυ Αντωνίου εξέφρασε τις αντιρρήσεις της.
“Η συνεπιμέλεια πέρασε με 156 ψήφους υπέρ και 20 κατά. Ζω για να μάθω ποιοι είναι οι 20 κατά”, είπε αρχικά ο Γρηγόρης με την Νάνσυ να απαντά: “Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει την άποψή του”. Τότε, οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν: “Μα δεν μπορεί 200.000 άνδρες να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους εδώ και 15 χρόνια. Θα έπρεπε να χειροκροτήσετε τώρα γι’ αυτό που συμβαίνει”.
Η Νάνσυ συνέχισε, λέγοντας: “Θα χειροκροτήσω όταν το κράτος θα μπει στη διαδικασία να ελέγχει σωστά όλες τις υποθέσεις. Εμένα η λέξη απλά συνεπιμέλεια δεν μου λέει κάτι, επειδή τα έχω ζήσει πάρα πολύ αυτά τα πράγματα, λέω ότι η λέξη από μόνη της δεν λέει κάτι. Αυτή είναι γνώμη μου” και ο Γρηγόρης απάντησε με έντονο ύφος:
“Τι λέτε τώρα; Έχετε καταλάβει ότι άνθρωποι δεν έχουν δει τα παιδιά τους 7-8 χρόνια; Δεν σου έχει συμβεί. Αυτό που λέει η Νάνσυ είναι θεωρητικό. Εννοείται ότι πρέπει να ελέγξουν ποιος είναι και τι είναι. Αυτά είναι δεδομένα. Δεδομένο δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι, ότι ο πατέρας να μπορεί να δει το παιδί του με το νόμο, όπως το βλέπει και η μάνα. Συνεπιμέλεια σημαίνει να έχεις τον ίδιο χρόνο, μην πετάγεσαι και λες ό,τι να ναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είδαν τα παιδιά τους. Πήγαιναν δικαστικά να δουν τα παιδιά τους και δεν τους τα κατέβαζαν κάτω”.
Η Νάνσυ επέμεινε στην άποψή της, υποστηρίζοντας: “Σου λέω ότι μια λέξη δεν αλλάζει κάτι. Για μένα παίζει ρόλο, όταν υπάρχουν προβλήματα να εξετάζονται οι δύο περιπτώσεις σωστά. Δεν είμαι υπέρ της μάνας. Δεν είναι αγώνας δρόμου για μένα”.
Τη θέση του συνέχισε να υπερασπίζεται και ο Γρηγόρης, αναφέροντας: “Οι ίδιοι οι άνθρωποι να είναι σωστοί, να ξέρουμε ποιο είναι το καλό του παιδιού μας. Να αφήνουμε έξω τους εγωϊσμούς. Το παιδί δεν ήρθε ουναροκατέβατο, υπέστησαν βαρβαρότητα οι άνδρες. Μην λες σε μένα για τις γυναίκες Νάνσυ. Έχω κάνει τεράστιο αγώνα 20 χρόνια πριν για τις γυναίκες, όταν έλεγα πώς φερόντουσαν στα χωριά. Υπήρξε βαρβαρότητα για τους άνδρες, να μην μπορείς να δεις το παιδί σου. Σήμερα έπρεπε να γιορτάζει η πλάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος δεν χαίρεται με τη συνεπιμέλεια”.