Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στο Αβέρωφ, βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα για τις ευρωεκλογές 2024, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρια Γαλλιού.

Ο περιφερειάρχης τόνισε: «Οι σημερινές εκλογές είναι σημαντικές για πολλούς λόγους. Η Ευρώπη εδώ και 15 χρόνια υστερεί πολύ σε ανταγωνιστικότητα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Επίσης, έχει σοβαρά προβλήματα στο ενεργειακό. Η αγροτική πολιτική όπως έχει διαμορφωθεί, επιτρέπει στα κράτη να παρέμβουν ατομικά, σε διάφορα ζητήματα και επίσης, έχει να λύσει θέματα κοινωνικών ζητημάτων. Γι’ αυτούς και άλλους λόγους, η συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα δεν έγινε. Υπήρχε μια συζήτηση στη χώρα σαν να ψηφίζαμε για εθνικές εκλογές. Θεωρώ ότι ένα μέρος του κόσμου λειτουργεί τιμωρητικά και αυτό θα οδηγήσει σε νέο αδιέξοδο. Εύχομαι αυτοί που θα εκλεγούν να είναι άνθρωποι που πραγματικά θα συμβάλλουν για να λυθούν αυτά τα σοβαρά ζητήματα που έχει η Ευρώπη και όχι να τιμωρήσουνε. Και πιστεύω να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας μας και της Θεσσαλίας».

Για τη συμμετοχή στην κάλπη ο κ. Κουρέτας τόνισε: “Υπάρχει κάποια υστέρηση όσον αφορά τον αριθμό και μια διάχυτη  σαφή τάση για μεγαλύτερη αποχή, αλλά δεν έχω εικόνα”.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Βασίλης Καραλούλης – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω