Βράδια υπομονής και αντοχής των νεύρων τους περνούν χιλιάδες Λαρισαίοι στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Θωμά, της Φιλιππούπολης, του Αλκαζάρ και όχι μόνον από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που ακούγεται σχεδόν ανά λεπτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το onlarissa.gr ανέδειξε την περασμένη Δευτέρα το ζήτημα, λαμβάνοτας σωρεία μηνυμάτων διαμαρτυρίας για την αφόρητη κατάσταση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο… υπαίτιος του θορύβου είναι ένα “κανονάκι κρότου” (φωτό αρχείου επάνω) που προφανώς κάποιος ιδιοκτήτης καλλιέργειας στην περιοχή, έχει τοποθετήσει για να προστατέψει τα προϊόντα του.

Τα κανόνια κρότου ή αλλιώς κανονάκια κρότου ή εκφοβισμού πωλούνται στην αγορά για την απομάκρυνση πουλιών και άλλων ζώων από τα κτήματα. Σώστε την παραγωγή σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Τα απωθητικά κανόνια κρότου λειτουργούν με αέριο (βουτάνιο ή προπάνιο), διαθέτουν ρύθμιση χρόνου. Προφανώς το μυστήριο λύθηκε, αρκεί φυσικά ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας να καταλάβει πως πρέπει να αναζητήσει άλλους τρόπους για να την προστατέψει σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως η Λάρισα…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω