Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου φιλοξενήθηκε στην στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, το 4o ΔΕΗ 3×3 Street Basketball. Το τουρνουά 3×3 ταξίδεψε στη Λαμία 20&21/4, στο Άργος 11&12/5, στο Μεσολόγγι 18&19/5, τέταρτη στάση ήταν η Λάρισα 22 &23/6, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Τρίπολη 29&30/6 και στην Κατερίνη 13&14/7.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Λαρισαίων, με την συμμετοχή 30 ομάδων και 118 αθλητών για την πόλη μας.

Σκοπός των τουρνουά αυτών είναι η προβολή και προώθηση του αθλήματος, η προσφορά αγωνιστικών ευκαιριών σε όλους τους φίλους της καλαθοσφαίρισης ανεξαρτήτως επιπέδου, η ανάπτυξη δυνατοτήτων άθλησης και άσκησης για τους κατοίκους των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τα τουρνουά αυτά και τέλος η παρουσίαση ενός ξεχωριστού αθλητικού προϊόντος, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω σε επίπεδο κοινωνικής ζωής αλλά και τουριστικών και αθλητικών προοπτικών του Δήμου.

Στο τουρνουά, το βράδυ του Σαββάτου, υπήρχε θέαμα και πολύ κόσμος στην Κεντρική πλατεία. Οι θεατές απόλαυσαν συναρπαστικούς αγώνες με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το παρόν στους αγώνες έδωσαν ο κ.Γερογιώκας Ηρακλής, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, ο κ.Νάσος Μίζιος, καθηγ.Φ.Α. και ομοσπονδιακός προπονητής καλαθοσφαίρισης και η κα Έλενα Ζήλου, προϊσταμένη τμημ. Αθλητισμού και κοινωνικών δράσεων.

To 4o ΔΕΗ 3×3 Street Basketball ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με τις απονομές στους νικητές των κατηγοριών MEN U18 και MEN +18.

Νικητές MEN U18

1. Gamblers

2. WONDERKIDS

3. Δωδεκάευροι

Την απονομή την έκανε ο κ.Αγορίτσας Χρήστος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Νικητές MEN +18

1. Hookan 24

2. Λουζερς

3. 3×3 Bitola

Την απονομή την έκανε ο κ.Ζώης Άρης,Μέλος του Δ.Σ. του Κεντρικού Γραφείου της FIBA και Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας.

Η ομάδα Hookan 24 έκανε το 4/4 στην κατηγορία των Ανδρών 18+, έχοντας νικήσει όλες τις φετινές διοργανώσεις.

«Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν, σε ένα ακόμη ΔΕΗ 3×3 Street Basketball, κρατώντας ζωντανή την πόλη, προσφέροντας ψυχαγωγία και θέαμα στους κατοίκους και στους επισκέπτες.

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΟΔΥΑ για την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων, απολαμβάνοντας τους αγώνες χωρίς ανησυχία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω