Ξεκίνησαν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την ΚοινΣΕπ «Αθλοτεχνίες» τα οποία περιλαμβάνουν το πρόγραμμα «Άθληση και γυναίκα» και τις αθλητικές ακαδημίες (τένις, ποδηλασία,κολύμβηση,βόλεϊ, ποδόσφαιρο,flag football) για διάφορες ηλικιακές ομάδες.

Τα πολυετή αθλητικά προγράμματα του Δήμου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πολιτών, καθώς προσφέρουν σταθερή ποιότητα και ευκαιρίες για άθληση σε όλες τις ηλικίες.

Η συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει πόσο αναγκαία είναι η υλοποίηση των αθλητικών προγραμμάτων. Η μαζική ανταπόκριση δείχνει ότι οι δημότες αναγνωρίζουν την αξία της άσκησης και της ομαδικής δραστηριότητας για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ.Ηρακλής Γερογιώκας  σε πρόσφατη δήλωσή του:

«Τα αθλητικά μας προγράμματα αποτελούν βασικό πυλώνα για την ευεξία των δημοτών μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να αγκαλιάζουν  τον αθλητισμό ως μέρος της καθημερινότητάς της. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και να ενισχύουμε την πρόσβαση όλων στον αθλητισμό. Η άψογη συνεργασία των καθηγητών Φ.Α. είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή υλοποίηση των αθλητικών προγραμμάτων. Με την εμπειρία και την καθοδήγησή τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από τις δραστηριότητες, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η σωστή οργάνωση και η ασφάλεια των προγραμμάτων.

Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.»

Το πρόγραμμα «Άθληση και γυναίκα» υλοποιείται σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας, στην Γιάννουλη, Φαλάνη, Τερψιθέα και Κοιλάδα στα κλειστά γυμναστήρια των σχολείων, στο κολυμβητήριο, στα πολιτιστικά κέντρα, όπως και οι ακαδημίες αθλημάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Τα προγράμματα  αυτά προσφέρουν σημαντικά οφέλη, όπως η βελτίωση της σωματικής υγείας, η ενίσχυση της ψυχολογίας και η προαγωγή της κοινωνικοποίησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ελπίζουμε για μια καλή συνέχεια!

Περισσότερες Πληροφορίες:

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Αθλητισμού στο τηλέφωνο: 2410235260.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων για περισσότερες πληροφορίες: Δήμος Λαρισαίων.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook: Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων για ενημερώσεις και νέα σχετικά με τις δραστηριότητές μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω