Μια παρεξήγηση με ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν χθες στην εκπομπή της θέλησε να λύσει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, χθες στην εκπομπή “Ευτυχείτε” προβλήθηκε μια συνέντευξη ενός φίλου του Σάκη Κατσούλη ο οποίος από την εκπομπή παρουσιάστηκε ως “κολλητός” του.

Αυτός ο χαρακτηρισμός καθώς και όλη η λεζάντα που δόθηκε στο θέμα σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του συνεντευξιαζόμενου στάθηκαν η αφορμή ο ίδιος να δεχθεί πληθώρα αρνητικών μηνυμάτων. Για τον λόγο αυτό ζήτησε να βγει και πάλι τηλεφωνικά στην εκπομπή προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια. (δες εδώ τη συνέντευξη του Μάνου Κατσαμπούρη για τον Σάκη Κατσούλη που προκάλεσε αντιδράσεις)

“Δε μπορείς να φανταστείς τι άσχημα λόγια έχω ακούσει από χθες. Ο τίτλος ήταν ο λόγος που έγιναν όλα αυτά. Το ότι γράψατε ότι ήμουν κολλητός του Σάκη. Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν κολλητός του Σάκη, είπα ότι τον ήξερα πολλά χρόνια και τον στήριξα, είπα ότι είναι πολύ καλό παιδί και ο καλύτερος παίκτης, αυτά δεν παίξανε. Ο τίτλος ενόχλησε που έγραφε ότι κολλητός φίλος του Σάκη ¨τον δίνει¨. Για αυτό με τον γάμο είπα “άκουσα ότι έγινε αυτό”. Είμαι απλά φίλος του και τον γνωρίζω πολλά χρόνια” είπε ο Μάνος Κατσαμπούρης με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά συγγνώμη για την παρεξήγηση.

Περισσότερα Εδω