Σε μία κατάμεστη αίθουσα, κέντρου διασκέδασης στον Αμπελώνα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η ετήσια χορευτική εκδήλωση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλαρρυτινών, “οι Καλαρρύτες”.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Όλγα Γκλιώνα-Κυριακάκη ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστο Κρικώνη. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Αρχηγός του ΑΤΑ αντιπτέραρχος κ. Γιώργος Φασούλας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κα Τάνια Δοκου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπίλλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και φορέων και φίλοι του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Τεμπών στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

“Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Σας ευχαριστώ θερμά που με καλέσατε στον ετήσιο χορό σας και χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Είναι σημαντικό ότι στηρίζετε τόσα χρόνια τον ιστορικό σύλλογό σας και συμβάλετε με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις σας στη διατήρηση της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου σας.

Οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά σας, συνεχίζουν να υπάρχουν, διότι εσείς και ο Σύλλογός σας τα διατηρεί αλώβητα και αναλλοίωτα ανά τους αιώνες.

Συγχαρητήρια στην πρόεδρό και τα μέλη του Συλλόγου, σε εσάς και στα παιδιά σας που τιμούν με την παρουσία τους την αποψινή εκδήλωση και είναι άξιοι συνεχιστές της παράδοσης.

Όλοι μεριμνάτε στο να μεταδοθεί η ελληνική παράδοση, η ελληνική κουλτούρα και συνείδηση στα παιδιά και στα εγγόνια σας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω