Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ στο Κέντρο λιόγερμα 6ο χιλιόμετρο Λάρισας – Αμπελώνα. Παραβρέθηκαν μέλη των Διοικήσεων των Σωματείων Συνταξιούχων, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, Εμπόρων, ΙΚΑ Τυρνάβου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΙΚΑ.

Ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Θανάσης Κουμαντζέλης στο σύντομο Χαιρετισμό ανέφερε:

”Συνάδελφοι/σες

Εκ μέρους της Διοίκησης του Σωματείου μας σας ευχόμαστε όλους Καλή Χρονιά, προσωπική και Οικογενειακή ευτυχία και Υγεία. Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Ναι, είμαστε απόμαχοι της δουλειάς, όμως είμαστε μάχιμοι, στην πρώτη γραμμή του αγώνα, γιατί τα οξυμένα προβλήματα είναι εδώ και θα χρειαστεί πολλούς και μαζικούς αγώνες.

Εμάς τους απόμαχους της δουλειάς δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν γιατί κουβαλάμε μια σοβαρή εμπειρία χρόνων μεγάλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων και ταξικών συγκρούσεων. Ξέρουμε πολύ καλά, ό,τι κέρδισε η εργατική τάξη, ότι κερδίσαμε όλα τα χρόνια τα κερδίσαμε μέσα από μεγάλες μάχες.

Η συνέχιση της δράση μας, σε όλα τα επίπεδα, η πραγματοποίηση του αγωνιστικού μας προγράμματος του Σωματείου μας και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα που έχουμε συγκροτήσει με τους συνταξιούχους των άλλων ταμείων θέλει τη συμμετοχή όλων μας.

Σας καλούμε όλους στη συγκέντρωση για τα ζητήματα τη υγείας μαζί με τους γιατρούς και υγειονομικούς την Πέμπτη 22 Φλεβάρη και ώρα 12 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Κλιμακώνουμε στις 28 Φλεβάρη στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη συμμετέχοντας μαζικά στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Συνεχίζουμε με την γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί τέλος Μάρτη και θα ακολουθήσουν οι εκλογές αρχές Απρίλη στοχεύοντας με τη βοήθεια όλων την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Συνάδελφοι συναδέλφισσες

Με όπλο την ενότητά μας, την κοινή δράση με την ΣΕΑ, με το πλαίσιο αιτημάτων μας, θα βρεθούμε ξανά πιο δυνατά στον δρόμο του αγώνα απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές με όλες μας τις δυνάμεις, πλάι στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Σήμερα ήμαστε εδώ σ’ αυτήν την εκδήλωση του σωματείου μας για να γλεντήσουμε όλοι μαζί, κόβοντας και την πίτα. το δικαιούμαστε άλλωστε και πιστεύουμε να περάσουμε καλά.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω